Menu
header photo

Verdien geld online

verdiengeldonline4's blog

Ik wed dat je dit jaar niet voor jezelf kunt beginnen

Start voor jezelf, bouw een bedrijf op en verbeter je leven. De jaarlijkse Kamer van Koophandel wenst u een nieuw jaar en een frisse start! Ze hebben negen geografische oriëntatiepunten in de Verenigde Staten geïdentificeerd die kunnen worden gebruikt als nieuwjaarsresoluties. De doelen voor dit jaar zijn:

o Start voor jezelf en bouw een bedrijf op. Door uw persoonlijke merk te identificeren en uw kerncapaciteiten te definiëren, bent u goed op weg om een nieuwe start in uw eigen bedrijf te creëren. Met behulp van bezoek website Deze negen mijlpaalgebeurtenissen vertegenwoordigen tien verschillende categorieën of tijdsperioden, elk met hun eigen eerste dag, laatste dag en oplossingsperiode. Plan om uw sterke en zwakke punten te evalueren om te bepalen waaraan moet worden gewerkt en wat moet worden opgelost.

o Zakelijke resoluties voor het eerste jaar. Zakendoen gaat over mensen en het opbouwen van een sterke band met uw klantenbestand. Identificeer uw zakelijke doelen en stem ze af op uw persoonlijke doelen voor een succesvolle eerste dag / laatste dag / geest van oudejaarsavond.
o Gezondheid en welzijn. De staat van onze gezondheid en ons lichaam weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit en welzijn. Het hele nieuwe jaar vieren we de geneugten van het leven in een schone omgeving zonder onnodige gifstoffen. Laat uw lichaam uw geest weerspiegelen door gezond te eten en voor uzelf te zorgen. Uw gezondheid en welzijn zullen uw belofte voor een nieuwe start weerspiegelen op de eerste dag van elk jaar.

o Klimaatverandering. De uitdagingen waarmee we vandaag in onze wereld worden geconfronteerd, roepen ons op om een stap verder te gaan en bij te dragen aan een gezond en duurzaam milieu. Plan om lokale gemeenschapsleiders tijdens de eerste dag van het jaar te ondersteunen door uw eenrichtingsverkeer bij te dragen en een groepsproject te faciliteren om een parkeerplaats op te ruimen. Door lokale bedrijfsleiders in uw gemeenschap te ondersteunen, toont u uw eigen gevoel van sociale verantwoordelijkheid en moedigt u andere bedrijfseigenaren aan om samen met u een positieve kracht te zijn in de inspanningen van uw gemeenschap om verbeteringen aan te brengen.

Het eerste jaar van uw nieuwe onderneming is een tijd om uw persoonlijke doelen te evalueren. Schrijf uw persoonlijke doelen op een vel papier en bekijk ze regelmatig om ze op schema te houden. Probeer altijd uw persoonlijke doelen af te stemmen op het doel en de visie van uw bedrijf. Samen kunnen u en uw team geweldige prestaties leveren in uw bedrijf.

o Begin voor jezelf. Een van de krachtigste redenen om dit jaar voor jezelf te beginnen, is dat je de leiding neemt over je toekomst. De controle over uw lot nemen en stevige doelen stellen om uw bedrijf vooruit te helpen, is empowerment. U moet een keuze maken, en u kunt dit jaar met moed en vertrouwen doorlopen dat u een succesvol jaar zult hebben.

Als je je persoonlijke doelen voor het komende jaar vaststelt, zul je onvermijdelijk hobbels tegenkomen die je vastberadenheid op de proef zullen stellen. Beschouw uw uitdagingen als een uitdaging om uw vastberadenheid te versterken. Elke hobbel leert u iets nieuws over uw bedrijf en uw toewijding aan uw persoonlijke doelen. Wanneer u de aanvankelijke obstakels overwint, zult u meer wegen voor succes vinden terwijl u uw agenda vult met nieuwe kansen om uw persoonlijke doelen en dromen te bereiken. Met een beetje hard werken en doorzettingsvermogen kun je dit jaar je dromen waarmaken!

Go Back

Comment

Blog Search

Blog Archive

Comments

There are currently no blog comments.